نظر شما در مورد امکانات روستای خود و عملکرد دهیاری و مسئولان در این مورد چیست؟

آمار مطالب

کل مطالب : 100
کل نظرات : 62

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 24

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 16
باردید دیروز : 177
بازدید هفته : 193
بازدید ماه : 267
بازدید سال : 2186
بازدید کلی : 248839

تبادل لینک هوشمند
سلام دوست عزیز برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خیرآباد-آبادی آبادگران ایران و آدرس kheyrabadiha.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 16
بازدید دیروز : 177
بازدید هفته : 193
بازدید ماه : 267
بازدید کل : 248839
تعداد مطالب : 100
تعداد نظرات : 62
تعداد آنلاین : 1




تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : افخمی خیرآبادی
تاریخ : دو شنبه 21 / 2
نظرات

شما می توانید با آدرس جدید ما

kheyrabadiha.dde.ir

هم وارد شوید.

تعداد بازدید از این مطلب: 590
موضوعات مرتبط: معرفی روستا , ,
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


نویسنده : افخمی خیرآبادی
تاریخ : سه شنبه 1 / 2
نظرات

یادش بخیر ...

با سلام  و درود خدمت شما همشهری عزیز

همونطور که قول داده بودیم بخش خاطرات قدیمی روستا شروع بکار کرد.

قبل از هر توضیحی میریم سراغ یکی از اون خاطرات قدیمی که شاید برای شما هم یادآور روزهای خوش گذشته باشه.  توجه داشته باشید که ما این خاطرات رو به روایت از قدیمی ها میگیم و خودمون سن و سالمون به اونوقتها قد نمیده !!!

از جمله خاطراتی که از اون قدیم ترها واسه من تعریف کردن و من هم اینجا واسه شما می نویسمش یکیش اینه که:

 او قدیما که مثل الان گاز کشی نبود و اینهمه امکاناتی که الان هست وجود نداشت واسه همین مردم تو زمستونها که هوا خیلی از الان هم سردتر بوده و بارندگی هم بیشتر ، واسه گرم کردن خونه ها از کرسی استفاده میکردن؛ محظ اطلاع اون دسته از عزیزانی که کرسی ندیدن عرض کنم که کرسی به این شکل بوده که هر کسی تو خونه کرسی داشته وسط خونشو یه دونه گودال به عمق تقریبا 30 سانتی متر میکنده بعد توی این گودال یک مقدار آتیش که به قول قدیمیها به اون خٌل هم میگفتن میریختن البته نه به طور مستقیم بلکه اون آتیش ها رو توی یک ظرف میریختن و سپس توی گودال میذاشتن خلاصه بعد از این که این کار رو کردن اون کرسی رو که چهار تا پایه داره و تقریبا 50 سانتی متر هم ارتفاع داره رو روی اون گودال میذاشتن و یه دونه لحاف که اون هم از پشم گوسفند تهیه شده بوده رو روی اون میکشیدن و همه ی افراد خانواده به زیر اون میرفتن که البته در بعضی موارد هم پای یک نفر از اعضای خونه میسوخت و خلاصه از این جور برنامه ها که همیشه پیش میومده.

آتیشی که توی کرسی میریختن هم از کودهای حیوانی که توی فصل تابستون ذخیره میکردن واسه سوخت زمستون و بوته های خاری که از بیابون می آوردن تهیه میکردن. حالا اون غذاهایی که با اون آتیشها درست میکردن واسه صبحونه هم بماند که چه طعم و مزه ی خوبی داشتن.

خلاصه بعد از گذشت سالها که مردم از این نوع سیستم برای گرمایش خونه ها استفاده می کردن بالاخره نفت و بخاری نفتی جای این سیستم رو گرفت و حالا مردم باید از سیستم جدید واسه گرم کردن خونه ها استفاده میکردن. کم کم من هم یه چیزهایی یادم میاد و این خاطره واسه خودم هم زنده میشه.

مردم واسه خرید نفت توی صفها طولانی جمع میشدن و نفت از طریق شعبه نفتی که توی روستا بود بین مردم تقسیم میشد. هرکسی رو که میدیدیم یه دونه بشکه و یا چندتا بیست لیتری  به دست داشت و واسه اینکه سوخت زمستون رو تهیه کنه توی صف می ایستاد. بعد از اینکه نفت رو میخریدن از این نفت واسه بخاری ها که دیگه کم کم جای کرسی رو گرفته بودن استفاده میکردن. این برنامه ادامه داشت تا چند سال پیش که روستا گاز کشی شد و مردم همه از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند. اما خوب به هر حال استفاده از این نوع سوختها هم خاطرات شیرینی رو برای مردم  به همراه داشت که من خواستم شما هم یاد اون خاطرات بیفتید.

تا خاطرات بعدی شما رو به خدا میسپارم. شاد باشید...

YASER.AFKHAMI

تعداد بازدید از این مطلب: 620
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : افخمی خیرآبادی
تاریخ : چهار شنبه 26 / 1
نظرات

 

حیدرعلی افخمی

فرزند حاج کرمعلی در سال1343 به دنیــا آمـد. او پـاسدار رشیدی بود. دارای خـلق نیکو و اخـلاص زیاد، به راستی هنگامی که می­خواهیم شهـید افخمی را معرفی کنیم، خصوصاً درمورد اخلاص او در بیان واژه ­ها می­مانیم.

ایشـان بعد از مدت دو سـال دوران ابتـدایی، مابقی تحصیلات خود را تا پایان راهنمایی در روستای خیرآباد گذراند، سپس با ادامه ­ی تحصیل موفق به اخذ دیپلم فنی از هنرستان شهرکرد شد، وی با احساس مسئولیت با همکاری چند تـن از برادران پاسدار حوزه ­ی مقاومت دزک را تأسیس نموده و در آن به فعالیت پرداخت، بعد از مدتی با اعزام به جبهه در تاریخ 28/7/1362 در سـن 19 سالگی در عملیات والفجر 4 به درجه ­ی رفیـع شهـادت که هـمواره آرزویـش بـود رسید.

یکی از کـارهای ایشـان تـأسیس پـایـگاه مقـاومـت بسیج در روستـای خـود، خیرآباد، بود و دیگری تأسیس کتابخانه روستا.

او در امـر آبـاداني و ایجـاد شبـکه ­ي بـرق و آب روستـاي خيـرآباد نقش اساسي و بسزايي داشت.

ايشان در رعـايت شئونـات اسـلامي بسيـار دقيـق و حسـاس بودند، در حضور خود به هيچ عنوان اجـازه ­ي غيبت و تهمت را نمـي­دادند. به کـارهاي فرهنگي و ريشه ­اي جهت نوجوانان و جوانان اهميت فوق العاده مي­دادند. دررعايت حفظ بيت المال کوشا بودند. مسجد را مهم­ترين جايگاه برای حضور و حصول مي­دانستند و بسيار سفارش مي­نمودند.

راهش پر رهرو و روحش شاد باد.

تعداد بازدید از این مطلب: 1019
موضوعات مرتبط: شهدای روستا , ,
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : افخمی خیرآبادی
تاریخ : سه شنبه 25 / 1
نظرات

 

روستاي خيرآباد

روستاي خير آباد، روستايي کوچک از روستاهاي استان چهار محال و بختياري و از توابع شهرستان کيار مي­باشد. اين روستا داراي1500 نفر جمعیت بوده و در 25 کیلومتر مرکز استان، شهرکرد، قرار گرفته است.

شغل مردم کشاورزی و دامداری بوده و طی سال­های اخیر اکثر نیروی کار روستا در شغل بتن ریزی و راه و ساختمان مشغول­اند.

مردم روستـای خیرآبـاد دارای روحیـه مذهبی قوی بوده و در امور خیر اتحاد خوبی بـا هم دارند.

روستـای خیـرآبـاد دارای 9 شهـید می­باشد که هر کدام از آن­ها از بهترین جوانان و مردان نیک روستا بوده­اند و اینک در گلستـان شهدا که در ضلع جنوب شرقی روستا است آرمیده­اند تـا قبـور مطهـرشـان پرچمـی بـرای هـدایت نسـل­هـا و مـردم روستا باشد که راه را گم نکنند و آیندگان با دیدن این قبور نورانی بپرسند که چرا و چگونه؟

تعداد بازدید از این مطلب: 823
موضوعات مرتبط: معرفی روستا , شهدای روستا , ,
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


نویسنده : افخمی خیرآبادی
تاریخ : شنبه 1 / 1
نظرات

بنام حق

درودی به زیبایی نام اهورا مزدا، به بزرگی فلات آریایی، به زرینی برگهای اوستا، به بزرگی تاریخ پارس، و به گرمی آتش مقدس زرتشت؛ (هدیه به تو که از نسل کوروش و داریوشی)

نوروز باستانی بر شما همشهریان گرامی مبارک باد.

با آرزوی سالی سرشار از خیر و برکت برای شما

تعداد بازدید از این مطلب: 623
موضوعات مرتبط: آداب و رسوم روستا , ,
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


با سلام و درود به دوستان و همشهریان عزیز. به اولین و تنهاترین وبسایت روستای خیرآباد خوش آمدید این وبسایت کار خود را به طور رسمی از سال 1391 شروع کرده است. از دوستان عزیز که مایل به همکاری با ما می باشند تقاضا می کنیم با عضویت در وبسایت و ارسال مطالب به ما کمک کنند تا مطالب با نام خودتان در وبسایت نمایش داده شود. هدف از ساخت این وبسایت معرفی روستای خیرآباد به کلیه هموطنان می باشدو ما از این کار هیچ قصد دیگری نداریم. پس از شما دوستان و بازدید کنندگان عزیز خواهشمندیم زیاد به مسائل حاشیه ای حساس نشوید. متشکریم. پل ارتباطی :09130807858


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود