خبرگزاری فارس: با حضور معاون برنامهریزی استاندار چهارمحال و بختیاری و جمعی از مسئولان شهرستانی، طرح هادی روستای خیرآباد در شهرستان کیار افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، حمیدرضا فروزنده ظهر امروز در مراسم افتتاح طرح هادی روستای خیرآباد اظهار داشت: برای بهرهبرداری از این طرح هادی روستایی در شهرستان کیار بیش از 5 میلیارد و 43 میلیون ریال اعتبار از محل اعتبارات استانی هزینه شده است.
وی افزود: زیرسازی، آسفالت و سنگ فرش از جمله مراحل انجام شده در اجرای طرح هادی روستای خیرآباد در شهرستان کیار است.
فروزنده بیان داشت: طرح هادی روستای خیرآباد در شهرستان کیار زمینه اشتغال 25 نفر را به صورت مستقیم در این شهرستان فراهم کرده است.
معاون برنامهریزی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: طرحهای هادی از جمله پروژههایی است که در راستای فراهمسازی زمینه توسعه و عمران روستایی تهیه و اجرا میشوند.
وی افزود: تهیه طرح هادی روستایی به منزله سند توسعه اقتصادی – اجتماعی روستا تلقی میشود که بر اساس آن تمامی نیازمندیهای مسکونی، خدماتی، صنعتی برای افق طرح در 10 سال آتی با رعایت و لحاظ کردن تمامی ضوابط و مقررات و حریمهای مختلف در چارچوب نقش و جایگاه روستا در طرحهای فرادستی، ناحیهای و منطقهای، مکانیابی شده و با رعایت عرض معابر با توجه به نیازمندیهای ترددی و گذربندی به روانسازی و کالبد میپردازد.
فروزنده با بیان اینکه طرحهای هادی روستایی با تلاش مسئولان بنیاد مسکن اجرا میشود، گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یادگار امام راحل بوده و خدمات موثر و تأثیرگذار آن در سطح شهرها و روستاهای کشور کاملا مشهود است و این امر بیانگر میزان تلاش و توانمندی در مجموعه بنیاد مسکن است.
ساختمان خانه عالم روستای خیرآباد از توابع شهرستان کیار با حضور نماینده ولی فقیه در چهارمحال وبختیاری و امام جمعه شهرکرد کنگ زنی شد.
به گزارش ایرنا، امام جمعه شهرکرد در آیین کلنگ زنی خانه عالم خیرآباد در جمع مردم این روستا با تاکید بر لزوم تبلیغ صحیح دین از سوی مبلغان دینی، تصریح کرد:خروجی خانه عالم باید تربیت جوانان علوی باشد.
حجت الاسلام محمدعلی نکونام با تبریک فرا رسیدن هفته امامت و ولایت و میلاد امام هادی علیه السلام با برشمردن مزایای استقرار روحانی مبلغ دیندر روستاها، افزود: خروجی خانه عالم به برکت حضور عالم در روستا، تربیت جوانان مومن و علوی است.
وی از جوانان به عنوان مبلغان امامت و ولایت یاد کرد و گفت: جهان بشریت باید در سایه ی پرچم امامت و ولایت به اوج خود برسد، از شر ظلم و ستم رهایی یابد و ولایت حضرت مهدی (عج) بشریت را سر سفره عدل و عدالت و انسانیت بنشاند.
قنات دم بره خیر آباد مربوط به دوره قاجار است و در شهرستان شهرکرد، بخش کیار، روستای خیرآباد واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۸۴ با شمارهٔ ثبت ۱۲۴۰۹ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
با سلام و درود به دوستان و همشهریان عزیز. به اولین و تنهاترین وبسایت روستای خیرآباد خوش آمدید این وبسایت کار خود را به طور رسمی از سال 1391 شروع کرده است. از دوستان عزیز که مایل به همکاری با ما می باشند تقاضا می کنیم با عضویت در وبسایت و ارسال مطالب به ما کمک کنند تا مطالب با نام خودتان در وبسایت نمایش داده شود. هدف از ساخت این وبسایت معرفی روستای خیرآباد به کلیه هموطنان می باشدو ما از این کار هیچ قصد دیگری نداریم. پس از شما دوستان و بازدید کنندگان عزیز خواهشمندیم زیاد به مسائل حاشیه ای حساس نشوید. متشکریم.
پل ارتباطی :09130807858